AKTUELNO

Zahvaljujući gradskom menadžeru Goranu Vesiću, Arslan je unapređen sa pozicije radnika u poslovođu smene.

Radnik Gradske čistoće Arslan Bajramoski u petoj deceniji je upisao i u roku završio Ekonomski fakultet, a nije izostalo ni napredovanje na pošlu, koje je obećao gradski menadžer Goran Vesić.

Naime Bajramoski je, navodi TV Pink, ljubav prema knjizi i učenju otkrio u 25 godini života i paralelno sa studijama čistio je beogradsku kaldrmu i taj posao je, kako kaže, radio sa uživanjem.

Zahvaljujući gradskom menadžeru Goranu Vesiću, Arslan je unapređen sa pozicije radnika u poslovođu smene.

Foto: Printscreen Youtube

- Želeo sam da napredujem u poslu koji radim. Korak po korak, pa videćemo, ako nadređeni misle da treba dalje - tu sam. Ja ću se truditi da radim svoj posao pošteno i čestito - kaže Arslan.

Vesić, koji je zajedno sa nadležnima iz Gradske čistoće omogućio unapređenje, kaže da je Arslan zaslužan za sve.

Iako mu je bio ponuđen posao u kancelariji na drugom rukovodećem mestu on to nije želeo.

Filozof, kako ga još zovu, miljenik je Beograđana i svih onih koji su imali priliku da upoznaju ovog skromnog čoveka. Porodica i prijatelji ponosni su na njega, a i kolegama je, kako kaže, drago zbog unapređenja koje je dobio.

- Bili su srećni jel dolazi čovek koji je bio na ulici 20 godina, zna posao i može razumeti običnog radnika - naglašava on.

Foto: Printscreen Youtube

Direktor Gradske čistoće Miroslav Bogdanović kaže da u skladu sa stručnom spremom Arslan nalazi na mestu poslovođe mikroreona, što je bila njegova želja.

On kaže da je Arslan primer da se želja za napretkom i novim znanjem isplati.

Skromnom radniku Gradske čistoće od master diplome dele još tri ispita i završni master rad na temu "Pravoslavlje u globalističkom procesu", posle čega bi, kako kaže, voleo da upiše i doktorske studije.

#Beograd

#Goran Vesić

#Srbija

'