AKTUELNO

U Srbiji se narednih dana očekuje veoma toplo vreme.

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, u Srbiji će biti pretežno sunčano i veoma toplo, a uveče i tokom noći moguć je lokalni razvoj oblačnosti i pljuskovi sa grmljavinom.

Duvaće slab do umeren, zapadni i severozapadni vetar. Najniža temperatura od 10 do 17, najviša dnevna od 28 do 32 stepena.

Foto: RHMZ

U Beogradu takođe pretežno sunčano i veoma toplo. Najniža temperatura oko 17, najviša oko 31 stepen. Uveče i tokom noći moguć je lokalni razvoj oblačnosti, a u pojedinim delovima grada i pljuskovi s grmljavinom.

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda najviša dnevna temperatura do kraja nedelje kretaće se od 28 do 30 stepeni.

Foto: RHMZ

Ipak najtoplije će biti u Beogradu, gde je za danas prognoziran 31 stepen, a zatim će temperatura oscilirati između 29 i 30 uz mogućnost pojave kratkotrajnih pljuskova. Toplo će biti čak i noću, pošto ćemo se buditi uz 19 do 20 stepeni.

Prema izlgedima vremena za narednih sedam dana, u Srbiji će do 7. juna biti toplo i promenljivo sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom, a tek od utorka i malo svežije.

#Beograd

#Prognoza

#Srbija

#leto

'