AKTUELNO

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije Nebojša Stefanović i direktor policije Vladimir Rebić u sklopu obeležavanja Dana Ministarstva unutrašnjih poslova uručili su danas nagrade pripadnicima MUP-a, koji su svojim radom i zalaganjima postigli najbolje rezultate.

Više od 50 pripadnika, iz različitih organizacionih jedinica i više policijskih uprava, nagrađeni su pištoljima, a Stefanović je izrazio zahvalnost policijskim službenicima na ostvarenim rezultatima rada.

-Veliko hvala nagrađenima i svima vama koji činite MUP i zbog čijeg rada građani Srbije imaju bolju i bezbedniju Srbiju. Imam tu čast da u poslednje tri godine budem na čelu Ministarstva. To je izuzetna prilika koja mi se pružila u životu i veliku čast da u bezbednosnom sektoru upoznam izuzetne ljude i velike profesionalce - naglasio je Stefanović, rečeno je u saopštenju.

Foto: Tanjug

Pročitajte još: REBIĆ ZA TV PINK: Pretnje Haradinaja da će doći do Niša su BESMISLICA (VIDEO)

Foto: Tanjug

U ime nagrađenih pripadnika MUP zahvalio se načelnik Službe za borbu protiv organizovanog kriminala Dejan Kovačević koji je rekao da je ta nagrada za svakog pripadnika Ministarstva velika čast i zadovoljstvo, ali ujedno i obaveza.

Foto: Tanjug

Kovačević se zahvalio ministru i na svakodnevnoj podršci i trudu koji ulaže kako bi pripadnicima Ministarstva obezbedio najbolje uslove za rad.

Foto: Tanjug

Rebić je primio danas i porodicu poginulog pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Nenada Stojadinovića, napominjući da MUP nikada neće zaboraviti Nenada i sve požrtvovane i hrabre policajce koji su dali život za bezbednost Srbije.

#MUP Republike Srbije

#Nebojša Stefanović

#Policija

#Vladimir Rebić

'