AKTUELNO

Lazarova najbolja drugarica kaže da još nema novih informacija o njegovom kretanju.

Potraga za Lazarom Ljubisavljevićem iz Vranja, kom se svaki trag izgubio pre više od nedelju dana, i dalje traje. Njegovi prijatelji kažu da je, prema poslednjoj informaciji koja je došla do njih, devetnaestogodišnjak viđen pre nekoliko dana u Surdulici.

Lazarova najbolja drugarica kaže da još nema novih informacija o njegovom kretanju i napominje da je do sada bilo više deiznformacija, nego tačnih informacija o ovom mladiću.

- Ja ga čekam. Kod mene je uvek dobro došao, ovde u Beogradu. Da je ostao ovde, ne bi došlo do ovoga - priča Lazarova najbolja drugarica.

Foto: Privatna arhiva

Na društvenim mrežama pojavile su se informacije da je mladić viđen poslednji put u Surdulici, međutim njegove sestre obišle su sva mesta u tom gradu za koje im je javljeno da je tu viđen, ali bezuspešno.

- Lazar je navodno viđen kako iz Belog Polja ide prema Surdulici. Mi smo otišli tamo čim nam je javljeno, ali nažalost nista. Bili smo i na taksi stanici i pokazali njegovu sliku i rekli su nam da je sinoc uzeo taksi i otisao do Belog Polja. Ono što za sad znamo je da je najverovatnije negde u Belom Polju. Molim ljude iz Belog Polja i Surdulice ako ga vidite zaustavite ga, pratite i pozovite policiju. Takođe taksisti ako ga vide zovite policiju. On nije nasilan, priđite mu! Ajmo ljudi da spasimo jedan mladi život molim vas pomozite - piše u objavi na Fejsbuku.

Iz policije u Vranju kratko kažu da nemaju novih saznanja i da se za Lazarom još traga.

Otac: Ovo mu je drugi, treći put da ovako ode

Lazarov otac Dušan rekao je danas da se i pre dešavalo da mladić ode na nekoliko nedelja, a da se nikom ne javi. Kako kaže, do sada se uvek vraćao.

- Ovo je već ispričana priča. Ovo mu je drugi, treći put da ode. Dešavalo se da ode na dve, tri nedelje, pa se vrati. Jednom ga nije bilo mesec dana - priča mladićev otac Dušan i dodaje da Lazar "nije imao razloga da ode".

Foto: Privatna arhiva

Podsetimo, Lazar Ljubisavljević (19), poslednji put je viđen 17. marta. Mladić je visok oko 170 cm i krupnije je građe, iako je u poslednje vreme smršao. Na sebi je imao crno-belu jaknu, braon pantalone, crno-bele patike i nosio je sa sobom crvenu torbu.

Ukoliko imate bilo kakvu inforamciju o Lazaru, možete je prijaviti na broj telefona 061/2094980 ili MUP-u Vranje.

#Lazar Ljubisavljević