AKTUELNO

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas, nakon razgovora sa gradonačelnikom Šapca dr Aleksandrom Pajićem, da je Šabac jedan od gradova u kojem već postoje policajci pozornici i da će njihov broj u narednom periodu biti povećan.

- Šabac je jedan od gradova u kome je projekat vraćanja policajca u zajednici već zaživeo i mi ćemo povećati broj pozornika koji će brinuti o svakom kvartu, svakom detetu i svakome od nas - istakao je ministar Vulin.

Ukazavši da je Šabac grad koji se ubrzano razvija i koji je uvek bio geografski važno mesto u Srbiji, ministar je istakao da će grad dobiti nove puteve i most i dodao da je Šabac grad koji zalužuje nove investicije i ulaganja.

Ministar Vulin je istakao da je bitan segment ekonomskog napretka bezbednost i da je Policijska uprava u Šapcu maksimalno angažovana i posvećena da zaštiti svakog građanina.

Ministar se zahvalio gradonačelniku i rukovodstvu grada na razumevanju za potrebe Policijske uprave i svih pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, ali i na novim idejama koje su važne za bezbednost saobraćaja i bezbednost građana.

- Saradnja sa lokalnom samoupravom je veoma važna i zadovoljan sam što se ovde dobro razvija, što će se nastaviti kako bi svi građani Šapca bili sigurniji i bezbedniji - rekao je ministar Vulin.

Gradonačelnik Šapca Aleksandar Pajić ukazao je da je na sastanku sa ministrom Vulinom razgovarano o temama koje su važne za funkcionisanje grada, s posebnim akcentom na bezbednost građana.

- Siguran sam da će naša saradnja u narednom periodu biti još uspešnija i intenzivnija. Razgovarali smo i o temema koje do sada nisu bile dovoljno zastupljene, a koje su značajne za veću bezbednost građana - rekao je Pajić.

#Aleksandar Vulin