AKTUELNO

Nenad Nikolić (15), tinejdžer koji je u četvrtak nestao sa devojkom Teodorom Milenković (15), pronađen je jutros oko četiri sata u Beogradu.

Dečakov otac Darko Nikolić rekao je za medije da su ga jutros pozvali iz policije sa Zvezdare i rekli da mu je sin nađen.

Imam divne vesti, sin mi je pronađen i trenutno je kod nas kući. Iscrpljen je, ima tegobe, jer nekoliko dana nije jeo. Spavali su po zgradama, a pronađen je u parku kod Vukovog spomenika - rekao je Nikolić.

On je dodao da se za devojčicom, koja je bila sa njegovim sinom, i dalje traga.

Devojka nije pronađena. Rekao mi je sin da je pridremao kod Vukovog spomenika, nakon svega je video da je nema. Presrećan sam što mi je sin pronađen - kazao je Nikolić.

Podsetimo, Teodora i Nenad su se upoznali preko Instagrama, a ona je, prema rečima Nenadovog oca, u sredu uveče došla kod njih kući u Mirosaljce.

U četvrtak u 12 sati je Nenad rekao da ide da je isprati do autobuske stanice, ali od tada im se gubi svaki trag. Poslednje informacije koje porodica Nikolić ima je da su ušli u autobus za Beograd.

Roditelji su u četvrtak oko 21.30 Nenadov nestanak prijavili policiji.

Foto: Privatna arhiva

Kako su ranije rekli njegovi roditelji, oni su se čuli sa devojčicinim roditeljima, koji su istakli da je Teodora problematična i da je više puta prijavljivana kao nestala.

I ranije je znala da ode od kuće kad se naljuti, ali bi uglavnom prošetala i vratila se. Brine nas što joj je ugašen telefon. Nadamo se da će se pojaviti, optimistični smo. Prijavili smo nestanak policiji, ne sedimo skrštenih ruku, a posetili smo i Nenadove roditelje - rekla je Emina Milenkovićć, Teodorina majka.

Ukoliko negde vidite Teodoru javite policiji na broj 065/8173655.