AKTUELNO

Nenad Nikolić (15) iz sela Mirosaljci kod Lazarevca , koji je nesto u četvrtak oko podneva, pronađen je prošle noći u Beogradu. Kako prenose mediji, on se trenutno nalazi u policiji gde daje izjavu.

Za devojčicom Teodorom, koju je upoznao putem društvenih mreža, se i dalje traga. Nenad je pronađen kod Vukovog spomenika u Beogradu. Tinejdžer nije imao vidljive povrede na sebi, a kako saznajemo, kada je pronađen bio je iscrpljen.

Foto: Facebook.com/Miroslav Baltic

Nenad trenutno daje izjavu u policiji - potvrdio je medijima Nenadov otac Darko.

Maloletnik je ranije izjavio da je sa devojkom bio u Novom Sadu, a da se zatim našao u parku kod Vukovog spomenika gde je zaspao na klupi. Tu mu je, kako je rekao, devojka uzela jaknu i udaljila se u nepoznatom pravcu.

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović, Privatna arhiva

Nakon što je Nenad jutros pronađen, za medije se oglasila i Teodorina majka Emina koja je istakla kako su suprug i ona trenutno u Beogradu i da i dalje tragaju za ćerkom.

Teodora je u trenutku nestanka imala crnu, tanku jaknu na sebi. Crne džins pantalone i patike.

Ne znamo gde, suprug i ja smo trenutno u Beogradu, tražimo je, nema je. Čula sam se sa Nenadovim ocem, znam da je pronađen, mi sada tražimo Teodoru. Policija mi ništa nije rekla, nemamo nikakve tragove - rekla je Teodorina majka ranije danas za medije.

Ukoliko negde vidite Teodoru javite policiji na broj 065/8173655.