AKTUELNO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić vratio se iz Kazahstana u Beograd, skrativši tamošnju posetu, kako bi video svog sina koji se rodio sinoć.

Sin Aleksandra i Tamare Vučić dobio je staro srpsko ime – Vukan. Treće dete predsednika Srbije je rođeno u petak uveče 9. juna, 15 dana pre termina, dok je predsednik boravio u Kazahstanu. Dečak je težak 3,250 grama i dobio je na rođenju najviše ocene.

Čestitke predsedniku Srbije stižu sa svih strana, a rođenje drugog sina prva među stranim državnicima čestitala je i Angela Merkel.

Pročitajte još: PREDSEDNIK SRBIJE DOBIO DRUGOG SINA! Vučić otac po treći put!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić doputovao je iz Kazahstana u Beograd, skrativši tamošnju posetu, kako bi video svog sina koji se rodio sinoć.

Po sletanju aviona na aerodrom “Nikola Tesla” predsednik Srbije, vidno radostan i nestrpljiv, uputio se odmah da obiđe suprugu i sina.

Na vest iz Beograda Vučić je odlučio da skrati posetu Kazahstanu, gde je prisustvovao otvaranju “Astana Ekspo 2017”, i vrati se u Beograd kako bi video sina.

Vučić je danas u Astani trebalo da prisustvuje otvaranju nacionalnog paviljona Srbije na „Astana Ekspo 2017“, a potom i održi predavanje na jednom univerzitetu.

#Aleksandar Vučić

#Ime

#sin

'