AKTUELNO

Ivan Milošević (32) iz Beograda nestao je u petak, 28. maja oko 15.30 sati. Na sreću, on je danas pronađen, nakon 42 sata potrage.

- Malopre mi je javljeno da je pronađen. Sleteo je s puta u okolini Zvečana. Pronašla ga je Hitna pomoć, malo je ugruvan ali je dobro. Hitna pomoć ga vozi u Kosovsku Mitrovicu. Ja sam danas krenuo na Kosovo da ga tražim, sada idem da se uverim svojim očima da je sve u redu - kaže Ivanov brat Nenad.

Podsećamo, juče u poslepodnevnim satima se Ivanu isključio telefon, te porodica nije mogla da dođe do njega. Prijatelj kod kojeg je hteo da svrati čuo se s njim oko 13 sati, a nešto pre 14.30 zabeleženo je da je prešao granicu. Poslednji put je viđen na skretanju ka Kosovskoj Mitrovici, a onda mu se izgubio svaki trag.

Kosovska policija danas je saopštila da je Ivan ušao na Kosovo preko prelaza Jarinje, nakon čega mu se izgubio svaki trag.

Foto: Facebook.com/Jovana Jovan Maletic

Portparol Kosovske poilcije regiona Sever, Branislav Radović istakao je da je policijska stanica u Leposaviću u međuvremenu stupila u kontakt sa vozačem R. J., koji se kretao kamionom iz pravca Leška ka Mitrovici.

On je rekao da se ispred njega kretao motor koji odgovara opisu traženog motora. Na skretanju kod srpskog groblja u Rudaru vozač kamiona je skrenuo u pravcu carinskog terminala, a vozač motora je navodno nastavio magistralnim putem u pravcu Prištine, rečeno je policiji.

#Ivan Milošević