AKTUELNO

Slađan Antić Gera iz Vranja, koji je u februaru postao poznat široj srpskoj javnosti nakon što je primio dve različite vakcine protiv kovida, vratio se svom normalnom životu.

Popuštanje mera protiv korone, za Antića znači povratak muzici i svirkama. O različitim vakcinama koje je primio, sve manje razmišlja.

U početku je bilo problema, imao sam nesvestice i vrtoglavice, osećao sam se loše. Sada sam sam dobro i počeo sam da radim. Trenutno sam u Beogradu, sviram. Kod nas na jugu slavlja, žurke, proslave i sl, još uvek se nisu toliko zahuktala, ali u Beogradu su krenula već uveliko - kaže Antić.

Prema najavama, svadbe sa većim brojem gostiju, trebalo bi da krenu od 21. juna, kada očekujem da ćemo imati mnogo više posla.

Bilo je baš teško u vreme korone, nisam dugo radio i da nije bilo dece, ne znam kako bi pregurao - dodaje Antić.

On kaže da se sada oseća dobro, iako je nakon revakcinacije imao zdravstvene tegobe.

- Prvih desetak dana nije mi bilo dobro, stvarno sam se loše osećao, podilazili su me žmarci, imao sam vrtoglavice, nesvestice, hladne ruke. Onda, interesovanje medija, non stop su zvali, dolazili, snimali, interesovali se, pratili moj život - istakao je Antić.

Sve to polako prolazi i vraćamo se normalnom životu, što je najbitnije. Bilo je šale da ću moći da putujem i na istok, i na zapad, zbog različitih vakcina, ali za sada još ne znam kada ću preko granice.

Svirali smo i ranije van zemlje, tako da se nadam da će ponovo biti tako, dodaje Antić.

Antić je, da podsetimo, 28. januara primio Fajzerovu vakcinu, da bi 18. februara primio drugu dozu, ali kineskog proizvođača Sinofarm. Bio je to prvi takav slučaj u Srbiji, te je javnost, budno pratila njegov slučaj.

Popularni Gera kaže da je ranije bio poznat kao muzičar, ali da je neočekivano postao i medicinski fenomen, što je na momente znalo da bude baš naporno.

#Slađan Antić Gera