AKTUELNO

Ministar Vulin zahvalio se na ovom prestižnom odlikovanju.

Prvi zamenik ministra za civilnu zaštitu, vanredne situacije i otklanjanje posledica elementarnih nepogoda Ruske Federacije Aleksandar Čuprijan odlikovao je danas ministra unutrašnjih poslova Republike Srbije Aleksandra Vulina medaljom povodom 30 godina od osnivanja MČS-a.

Ministar Vulin, koji je komandant Republičkog štaba za vanredne situacije, odlikovan je za zasluge u razvoju i usavršavanju aktivnosti u oblasti civilne odbrane, zaštite stanovništva i teritorije od vanrednih situacija, pružanja protivpožarne bezbednosti i bezbednosti ljudi na vodi.

Ministar Vulin zahvalio se na ovom prestižnom odlikovanju i istakao da je uveren da će dobra saradnja između dva ministarstva biti nastavljena i unapređena.

Ministarstvo za civilnu zaštitu, vanredne situacije i otklanjanje posledica elementarnih nepogoda Ruske Federacije posthumno je istom medaljom odlikovalo načelnika Sektora za vanredne situacije i pomoćnika ministra Predraga Marića, kao dugogodišnjeg člana Upravnog odbora Srpsko-ruskog humanitarnog centra u Nišu.

#Aleksandar Vulin