AKTUELNO

Pronađena je Katarina B. (12) iz Kikinde, učenica 6. razreda OŠ "Žarko Zrenjanin", o čijoj sudbini se ništa nije znalo od prepodnevnih časova. Da je njegova ćerka pronađena, za medije je potvrdio njen otac Zoran Blanuša.

Uznemireni otac prethodno je policiji prijavio njen nestanak, a bio je i do škole. Svega petnaestak minuta pre nego što će javiti srećnu vest, otac je preneo detalje višečasovne agonije koju nikome ne bi poželeo:

- Ćerka je danas otišla u školu da popravi ocenu iz engleskog jezika. Međutim, ocenu nije popravila. U 10 sati i 30 minuta trebala je da izađe iz škole. Od tog trenutka, nije je nigde bilo - ispričao je zabrinuti otac i potvrdio da je bio do njene škole.

- Tamo mi je rečeno da je ćerka odgovarala i da je poslednja napustila školu. Otada joj se izgubio svaki trag. Nestanak sam prijavio. I na društvenim mrežama je oglašen njen nestana - dodao je otac.

Srećom, nakon nekoliko sati vesti su bile dobre:

- Želim samo da vam javim da je moja ćerka pronađena - saopštio je Zoran medijima.

Nešto više od pet i po sati trajala je drama koja je najviše zabrinula devojčicine roditelje, ali i ovdašnju javnost. Svima je na kraju pao kamen sa srca.