AKTUELNO

Večeras je završeno izvlačenje nagrada u poslednjem prolećnom kolu nagradne igre "Uzmi račun i pobedi". Izvučeni su dobitnici pet automobila "fijat 500L" kao i rekordna tri stana u Beogradu - dva u naselju "Zemunske kapije" i jedan u "Beogradu na vodi".

Ovo izvlačenje je najvrednije od kada se ova nagradna igra organizuje u Srbiji, s obzirom na to da nikada do sada u jednoj emisiji nisu izvučena tri stana. Izvlačenju nagrada prisustvovao je i ministar finansija Siniša Mali.

"U bazenu je više od 5,2 miliona koverata", naveo je Mali.

Koverte je izvlačio karatista Slobodan Mitević.

Prvo su izvučeni dobitnici automobila: Ana Vlajankov (Novi Sad), Verica Šćiban (Kula), Aleksandar Vobić (Beograd), Dalibor Josipović (Loznica) i Miljana Bogdanović (Niš).

Mitević je potom izvukao i dobnitnike stanova u Beogradu.

Stan veličine 46,9 kvadrata u naselju "Zemunske kapije" dobio je Božidar Čolaković (Vitojevci).

Dvosobni stan od 70 kvadrata takođe u "Zemunskim kapijama" dobila je Biljana Jargović (Novi Sad).

Stan u "Beogradu na vodi" dobio je Živko Pavlović (Boljevac).

Iz Vlade podsećaju na novinu, da će do početka drugog ciklusa nagradne igre na jesen, građani sve vreme tokom leta moći da šalju koverte sa računima i slipovima. Sve pristigle koverte će, zajedno sa svim poslatim do sada, biti u konkurenciji za nagrade i u jesenjem ciklusu.

Foto: Tanjug/Slobodan Miljević/Logo, Pink.rs

U nagradnoj igri koju organizuje Vlada Republike Srbije, a podršku pruža NALED, pravo učešća imaju građani koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. aprila 2021, sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara.

Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti. Na poleđini koverte neophodno je napisati ime i prezime, adresu iz ličnih dokumenata i kontakt telefon, dok je na drugoj strani dovoljno napisati "Uzmi račun i pobedi 2021".

Pravo učešća imaju svi punoletni građani Republike Srbije.

Sve informacije o nagradnoj igri građani mogu pronaći na sajtu www.uzmiracun.rs, a na raspolaganju im je i kontakt centar putem mejla kontakt@uzmiracun.rs, za sva dodatna pitanja i podršku.

Autor:

#Siniša Mali

#Uzmi račun i pobedi