AKTUELNO

Ministarstvo unutrašnjih poslova se ovoga leta veoma potrudilo da Koridor 10 i svi naši putevi budu maksimalno bezbedni.

Foto: MUP

- Više od dva miliona stranih vozača je prošlo kroz našu zemlju od 30. maja, kada smo pokrenuli akciju "Koridor", do danas i sa velikim ponosom mogu da kažem da se broj krivičnih dela sa četiri nije ni malo pomerio - izjavio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, koji je danas, sa direktorom policije Vladimirom Rebićem i načelnikom Uprave saobraćajne policije Nebojšom Arsovim obišao odmorište na auto-putu kod Rume na kome, između ostalih, dežura patrola policije.

Foto: MUP

Ministar Vulin je rekao da na svim odmorištima policija, u periodu od 19 do 7 časova ujutru, neprekidno dežura, a u periodima kada nema stalna dežurstva ima pojačane patrolne kontrole i obilaske ovih odmorišta i naravno svih benzinskih pumpi.

Koridor 10 je maksimalno siguran, ne može biti nikakvih lažnih šlepova, namernog kvarenja vozila, pokušaja zloupotrebe vozača i pokušaja zloupotreba toga što ne poznaju našu zemlju ili naš jezik. Svako ko dođe na teritoriju Republike Srbije mora da zna da će biti siguran, treba da poštuje zakon, ali i da zna da je policija tu da ga štiti", poručio je ministar policije.

#Aleksandar Vulin

#Ministarstvo unutrašnjih poslova

#Saobraćaj