AKTUELNO

Zgrada u Vidovdanskoj ulici na Vračaru u Beogradu, obrušila se oko 11 i 30 sati i na sreću nije bilo povređenih. U trenutku obrušavanja zgrade, u njoj su se nalazila tri stanara.

Stanari su jutros primetili oštećenja na svojim zidovima, a nakon lakih potresa istrčali su van zgrade, nakon čega je objekat krenuo da se urušava.

Jedna od stanarki koja se zatekla u zgradi u trenutku obrušavanja rekla je da je kada se probudila primetila pukotine po stanu.

Foto: TV Pink Printscreen

- Pozvala sam ljude koji ovde rade. Oni su ušli u stan i pogledali. Rekli su da je to standardno, da je normalalno i da će to sada da srede. Bukvalno, pošto su oni izašli krenulo je baš da puca, plafon... Najbitnije nam je da saniraju što pre da možemo da uzmemo stvari, jer smo izašli u onom u čemu smo bili obučeni. Sve nam je unutra - rekla je stanarka urušenog objekta.

Na teren su odmah izašli nadležni, a poručeno je svim stanarima da im je obezbeđen privremeni smeštaj i da će odgovarati oni koji su doveli do urušavanja zgrade.

Foto: Čitalac portala pink.rs

Kako se pretpostavlja, do obrušavanja dela zgrade došlo je jer je investitor na susednoj parceli počeo da postavlja šipove za novi stambeni objekat.

Foto: Čitalac portala pink.rs

#Beograd

#Stanarka

#obrušavanje

#zgrada