AKTUELNO

Često se dešava da roditelji koji su prenatrpani obavezama, pokušavajući da deci obezbede bolju budućnost, dođu u situaciju da ne provode dovoljno vremena sa njima

Tada na teren stupaju u najboljem slučaju bake, tetke i drugi članovi porodice, ali u većim gradovima ulogu čuvanja najčešće preuzimaju dadillje i žene koje dolaze po nekoliko sati da brinu o detetu. Međutim, ponekad to dovodi do nedostatka osnovnog kućnog vaspitanja, jer se da njima nije radilo tada i koliko je trebalo.

Na društvenim mrežama je nadavno osvanula fotografija iz jednog novosadskog tržnog centra. Kako se može videti, deca su sela, a dvoje od njih je, bez ikakvog problema, stavilo je noge na sto na kojem posetioci jedu, dok nikog od odraslih nije bilo pored.

Ubrzo su usledili mnogobrojni negativni komentari na račun vaspitanja. "Deca današnjice imaju jako veliki ego i jako su arogantna", "Batina je iz raja izašla", "Ali obezbeđenje će pre videti ako neko spusti masku na 3 sekunde nego ovo", "Tipičan primer velikih propusta u odgoju dece. Šta sutra od njih očekivati?", napisali su neki.

#Novi Sad

#Tržni centar