AKTUELNO

FILMSKA ZABAVA ZA RODITELJE I DECU UZ NAJNOVIJU ANIMIRANU AVANTURU „ZVEZDANI PSI- TROPSKA AVANTURA“, ALI I FILMOVE ZA DECU KOJI I DALJE DRŽE PAŽNJU PUBLIKE: MALI ŠEF“, „ANIBO DOBRI DUH AMAZONIJE“ I LETNJI HIT „LUKA“.

Oktobarski "Porodični vikend" u Kombank dvorani biće održan u subotu i nedelju 02. i 03. oktobra, u okviru koga će mališani sa svojim drugarima i roditeljima moći da uživaju u celodnevnoj filmskoj avanturi uz najnovije naslove iz sveta animiranog filma.

Foto: Promo

Na velikom platnu publiku očekuju ZVEZDANI PSI TROPSKA AVANTURA - najnovija animacija koja nam stiže iz Rusije,  ali i neponovljivi MALI ŠEF, ANIBO DOBRI DUH AMAZONIJE I čuveni LUKA, crtani koji polako prerasta u „legendu“ repertoara za decu.

Istovremeno, svi posetioci imaju Porodičnu karticu, uz kupljenu ulaznicu će na poklon dobiti Mali Politikin Zabavnik, kokice, Benilian poklon i poslasticu za kućnje ljubimce Premil.

Foto: Promo

Porodična kartica preuzima se jednostavno, dolaskom na blagajnu Kombank dvorane. Kartica je potpuno besplatna, a članstvo sa sobom ne povlači nikakve obaveze. 

O ANIMACIJI ZVEZDANI PSI TROPSKA AVANTURA

Kada se u tropskim krajevima Atlantskog okeana pojavi misteriozni i opasni vrtložni fenomen, Belka i Strelka, prvi astronauti na povratku iz misije na Saturn, su poslati da istraže ovu čudnu pojavu.

Foto: Promo

Dok se upuštaju u okeanske dubine, otkrivaju misteriozni NLO koji pokušava da ukrade svu Zemljinu vodu. Uz pomoć svojih dobrih prijatelja, Belka i Strelka još jednom izvršavaju herojsku misiju spašavanja planete i dalekog doma svojih novih vanzemaljskih prijatelja.