AKTUELNO

Jednostavna i brza zarada!

Letnji festivali privukli su veliki broj turista koji u talasima dolaze u srpske gradove, te je lokalno stanovništvo spremno da se iseli iz svojih domova za pozamašnu zaradu od iznajmljivanja smeštaja.

Poučeni iskustvom od prošle godine kada se dogodila situacija da strani gosti nisu mogli da iznajme sobe, Vrnjčani se sada čak i iseljavaju iz svojih stanova i izdaju ih u vreme trajanja Lovefesta.

Pročitajte još: STRAH U PROKUPLJU! Neobična pošiljka uznemirila građane! (VIDEO)

Hoteli su i ove godine odavno zakupljeni od 3. do 5. avgusta, a kako mediji saznaju, skoro da je rezervisana i većina kreveta u privatnom smeštaju.

- Velika je pomama. Čekaću do pred sam početak i onda ću ga izdati. S obzirom na to da imam jednosoban stan u kome mogu da se smeste četiri osobe, ne verujem da ću ga dati ispod 150 evra za tri dana trajanja festivala - kaže Miloš Čeperković iz Vrnjačke Banje.

I ostali meštani Vrnjačke Banje planiraju da unovče prazne vikendice.

Foto: Printscreen Youtube

- Imam dve prazne kuće. U jednoj imam tri, a u drugoj pet kreveta. Cena je 900 dinara po ležaju za jedan dan. Kuće imaju letnje kuhinje, kupatilo i dvorišnu terasu. Udaljene su 800 metara od mesta održavanja festivala - kaže jedan lokalac.

- Lovefest je od prošle godine izazvao pravi cunami kada je u pitanju smeštaj. Vrnjačka Banja raspolaže sa 15.000 kreveta u privatnom i hotelskom smeštaju, ali nadamo se da će se za svakog gosta naći smeštaj - kaže za medije Goran Karavesović iz Turističke organizacije u Vrnjačkoj Banji.

#Festival

#Novac

#Vrnjačka banja

'