AKTUELNO

- Poručila bih svima, koji se nalaze u istoj situaciji da ne odustaju od sebe, da ostanu hrabri - napisala je ona

Subotičanka Andrea Mudrić koja je pre šest godina u saobraćajnoj nesreći ostala nepokretna od struka nadole i sve vreme bila u kolicima, ove godine je operisana i napokon osetila prste na nogama. Odlučila je da bude humana poput ljudi koji su pomogli njoj.

Podsetimo, zahvaljujući ljudima dobre volje i humanim organizacijama skupila je potrebnih 99.000 dolara za operaciju i boravak na klinici na Tajlandu.

Ona se sa operacije u avgustu vratila duge kose, a sada je objavila na mrežama sliku sa paž frizurom, i svojom odsečenom kosom koju drži u rukama uvezanu u rep.

U objavi je napisala sledeće:

- Nadam se da će biti sve više devojaka, koje žele donirati svoju kosu. Na taj način možemo pomoći deci i ženama da se osećaju lepo, kada se pogledaju u ogledalo, da imaju samopouzdanja i vere u sebe i da im bar malo olakšamo težak teret koji dolazi sa lečenjem.

- Poručila bih svima, koji se nalaze u istoj situaciji da ne odustaju od sebe, da ostanu hrabri, a ostalima koji se dvoume da li da doniraju kosu ili ne, da nema lepšeg osećaja nego pomoći drugima, onima kojima je to potrebno. Moja kosa, tvoja kosa - napisala je ona.

- Čekala sam šest godina da iz kolica stanem na noge. Uvek ću pamtiti trenutak na klinici u Bangkoku kad sam osetila da mogu da pomeram svoje prste. Operacija je trajala četiri sata. Nikakve bolove nisam imala posle operacije. Odmah sam pozvala majku u Srbiji. Rekla sam joj da se dobro osećam i da je sve u redu - priča Andrea.