AKTUELNO

Predsednik Fudbalskog kluba Partizan prokomentarisao je današnje naslove aktuelnih vesti u dnevnoj štampi.

Milorad Vučelić, predsednik Fudbalskog kluba Partizan i glavni i odgovorni urednik nedeljnika "Pečat" izjavio je, prelistavajući štampu u Jutarnjem programu Televizije Pink da od pojačanja u Partizanu očekuje ofanzivnu igru.

- Ovo je naš način igre i naša filozofija. Kada je reč o derbiju, on je završen pravično i nije bilo incidenata - rekao je Vučelić.

On je najavio da će Beograd do decembra imati šest evropskih utakmica, što je divna vest za naš fudbal.

Foto: TV Pink

Kada je reč o navodnoj privatizaciji PKB-a od strane Karića, Vukelić je istakao da on nikada nije za privatizacije, da javna svojina ima svoju funkciju i da može biti vrlo uspešna i značajna za privredu Srbije.

Kada je reč o izjavi Saše Jankovića da je "pišanje po grobu predsednika Srbije" u redu, Vučelić je istakao da je na delu potpuno političko beskuće.

- Opozicija se ponaša kao da ima diviziju i ešalone i kada tvituju kao da imaju ogromno političko telo. Međutim, na delu je ujedinjenje sitnih stranaka, i kada se ujedine one su kao kap u čaši vode. Oni su ljudi koji ne postoje u biračkom telu, koji su statističke greške, i nažalost imaju medijski prostor - rekao je Vučelić.

Kako je istakao, Srbija je konstantno pod pritiskom SAD-a da uvede sankcije Rusiji.

- Niko iz Evropske unije ne ide u radikalizaciju sa Rusijom, a Vučić je eksplicitan kada je reč o neuvođenju sankcija i neće biti nikakvih promena - istakao je Vučelić.

Foto: TV Pink

On je podsetio da je Srbija uvek bila subjekt, a ne objekat dešavanja, te da je kroz istoriju uvek bila na boljoj strani sveta.

Kada je reč o uvredama iz Hrvatske, on smatra da je ovo dokaz da je na delu reustašizacija.

- Ovo nije incident jedne grupe ljudi, već je reč o opštem raspoloženju u Hrvatskoj - zaključio je Vučelić.

#FK Partizan

#Mediji

#Milorad Vučelić

'