AKTUELNO

U Beogradu su se protekle noći dogodile tri saobraćajne nezgode u kojima je ukupno sedam osoba povređeno, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Prema njenim rečima, u 22.01 sati u Takovskoj ulici kod broja 2 intervenisale su dve lekarske ekipe, od kojih je prva u Urgentni centar prevezla lakše povređenog 60-godišnjeg muškarca, a druga je u istu ustanovu prebacila 25-godišnjeg muškarca, takođe lakše povređenog.

U 23.56 sati na Ibarskoj magistrali kod skretanja za Rušanj, u smeru ka Beogradu, takođe su intervenisale dve lekarske ekipe, koje su u Urgentni centar prevezle dva muškarca od 36 i 43 godine starosti.

Preko puta Arene u smeru prema Nišu, u 05.20 sati povređene su tri osobe, od kojih su dve zbrinute na licu mesta, dok je treća - 38-godišnji vozač - s lakšim povredama glave i grudnog koša prebačena u Urgentni centar.

Hitna pomoć je, navela je Macura, noćas imala ukupno 78 intervencija od kojih 25 na javnom mestu, a za pomoć su se najviše javljali astmatičari, srčani bolesnici s bolom u grudima i hipertoničari.

Juče je, dodala je ona, zabeleženo 138 intervencija od kojih 58 na javnom mestu, uključujući sedam saobraćajnih nezgoda i dva pada sa visine.

#Hitna pomoć

#Saobraćajna nesreća

'