AKTUELNO

Nakon što su koalicija „Moramo“ i Pokret „Dveri“ krenuli u prikupljanje potpisa sa namerom da televizija Pink ne dobije nacionalnu frekvenciju i da se ukine emitovanje rijaliti programa, vlasnik Pinka Željko Mitrović, odlučio je da proveri kakav je zapravo stav građana.

Za samo 5 dana, peticiju je potpisalo čak više od MILIONA I OSAMSTO HILJADA GRAĐANA!

Vlasnik Pinka Željko Mitrović rekao je ranije za Nacionalni dnevnik, da je za prva tri dana, od kada je peticija raspisana prikupljeno više od 1.500.000 potpisa. Međutim, taj broj je nastavio da raste, da bi do danas bilo prikupljeno i više od 1.800.000 potisa.

Peticiju možete potpisati OVDE!

Veoma sam zadovoljan! Zahvaljujem se svima, spoznao sam da nisu svi gledaoci televizije Pink, pošto vidim da se neki javno na Tviteru obraćaju na način da podržavaju sve ovo. Hteo bih da se zavlalim i velikom broju medija, koji su podržali ovu peticiju - rekao je Mitrović.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je dodao, preko 50 medija je podržalo peticiju, i otuda, kako navodi, veliki volumen i brojevi, dodajući da veruje da će brojke nastaviti da rastu.

Peticiju možete potpisati OVDE!

Hvala i onima koji su raspisali kontra peticiju, jer da nije bilo njih, mi ovu peticiju ne bi ni raspisali. Oni su raspisali peticiju kojom su hteli da afirmišu njihov interni i mali stav da TV Pink ne treba da dobije nacionalnu frekvenicju, da treba da ukinuti rijaliti programe, da treba ukinuti Zadrugu. Sada kada smo raspisali peticiju, dobili smo veliku podršku prijateljskih i svih drugih medija. Sada se na džinovskom uzorku može videti šta građani Srbije misle o TV Pink, rijaliti programima i Zadruzi koja je bila povod za ovu peticiju - dodao je Mitrović.

Mitrović je naveo da je važnije od svega to, što je peticija TV Pinka ''Mont Everest'' naspram njihove, koja je u liniji "Babinog kuka".

Foto: TV Pink Printscreen

Došao sam do zaključaka, da je paradoks sveopšte površnosti, te ukupne povodljivosti ukazala na to da ispod svega stoji nepoznavanje prirode komercijalnih televizija. Da ste se malo okrenuli oko sebe, da ste pogledali kako to izgleda u Evropi, ili da ste pogledati rijaliti "Naked" , vi biste shvatili da su naše komercijalnte televizije lajt verzija koja brine o senzibilitetu građana i potrebama koje oni mogu da podnesu - rekao je Mitrović.

Peticiju možete potpisati OVDE!

- To jedno veliko nepoznavanje i površnost koja izniče iz tih nekakvih malih političkih grupa koji svrhu svog postojanja vide i prepoznaju u peticijama, ja bih rekao da ćemo ovog puta odgovoriti tako što učestvujemo, da im pomognemo da formiramo veći uzorak, da vide stvarno kakvi su rezultati. Mislim da u budućnosti ne treba da se bavimo ovakvim stvarima, iako je njima to jedini posao - objašnjava Mitrović.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je objasnio za kraj, peticija "Kreni promeni" je zaslužna za to što će na televiziji Pink brojni gledaoci i naredne sezone moći da gledaju "Zadrugu 6", dodajući da ne bi bilo fer, da se pored ovolike podrške građana, tako nešto ne ispoštuje, iako on, isprva nije bio za tu ideju da se rijaliti nastavi.

Autor: