AKTUELNO

Televizija Pink predala je Regulatornom telu za elektronske medije elaborat sa više od hiljadu stranica za ponovno dobijanje nacionalne frekvencije. Rok za podnošenje prijava je 20. jun, a naša kuća je prva predala potrebnu dokumentaciju.

Direktor i vlasnik televizije Pink Željko Mitrović rekao je da je istina da nikada veći elaborat nisu predali, i potvrdio da on ima više od hiljadu strana.

Sedam dana pre roka, prvi smo predali svu potrebnu dokumentaciju. Dokumentacija je baš ogromna, imali smo konsultante iz Britanije i Nemačke na ovom elaboratu, zapravo, sarađivali su sa nama na njegovoj izradi – rekao je Mitrović.

Kako kaže, ima jednu fenomenalnu impresiju, a to je, dodaje, da su oba konsultanta potvrdila da je Pink zvanično najveća televizija u Evropi, pre svega po produkcionim kapacitetima.

Foto: TV Pink Printscreen

Peticiju možete potpisati OVDE!

Sa 25 studija, preko 500 kamera i ogromnom scenskom, rasvetnom i energetskom tehnikom. Na to sam jako ponosam, posebno što će to biti publikovano ove godine u specijlazovanim časopisima. To je lepa vest. Bićemo i zvanično najveći, uključujući i BBC... Niko od tih televizija nije sagradio tolike kapacitete za spostvene potrebe – rekao je prvi čovek Pinka.

Peticiju možete potpisati OVDE!

Foto: TV Pink Printscreen

On je dodao da se nada dobrim rezultatima na ovom konkursu.

Foto: TV Pink Printscreen

Dodeljuju se četiri nacionalne frekvencije, ali to je i više nego što tržište Srbije može da izdrži. Mi smo mali market i malo tržište, mala smo zemlja, tako da je četiri televizije zapravo mnogo televizija za komercijalnu preraspodelu onoga čime raspolaže celo tržište, kada su budžeti za oglašavanje u pitanju. To je strategija razvoja radiodifuzije u Srbiji, tako da, ne možemo tu da utičemo ni da se bunimo – rekao je Mitrović.

Mitrović je ovom prilikom istakao i da PETICIJA koja je raspisana kako bi se videlo mišljenje građana o rijaliti programu na TV PINK, ide odlično, i dodaje da je broj potpisa dostigao 1.800.000.

Razmišljali smo da li da u ovom elaboratu predamo i rezultate peticije, ali možda kada pređe 2 miliona predamo u dopuni dokumentacije rezultate peticije, ako to nekome bude potrebno. Ali mislim da nije potrebno, jer ovaj elaborat pokazuje apsolutnu superiornost i nadmoć Pink Media Grupe kao liderskog medija u celom regionu – rekao je Mitrović.

Autor:

#Željko Mitrović