AKTUELNO

Od sada najkvalitetniji sportski sadržaj možemo da pratimo na kanalima Arena sport, izjavio je za NOVO JUTRO TV PINK generalni direktor Telekoma Vladimir Lučić.

Lučić je rekao da je ono što je nedostajalo Areni pre svega bila Premier Liga, kao i utakmice reprezentacije.

- Od 6. avgusta kreće Premier Liga, mi ćemo prenositi sve utakmice, probaćemo na jedan atraktivan način da predstavimo sve utakmice - kaže Lučić.

On ističe da su u prethodne tri godine uspeli da urade ono što je bio zahtev korisnika, a to je da prenose sve najbitnije fudbalske lige, italijanske, francuske, španske, Premier Lige, Lige Šampiona i i domaće Lige.

Foto: TV Pink Printscreen

- Arena je brend u šest zemalja, prenosićemo pored domaćeg i prvenstvo Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Hrvatske. Apel jeste da naši korisnici iskoriste odmor u julu, jer već početkom avgusta počinju sva prvenstva i moći će po čitav dan da uživaju u fudbalu na Areni - kaže direktor Telekoma.

Dodaje da su prisutni u 3,5 miliona domaćinstava, ali i da je potpuno siguran da će se posle Premier lige, broj domaćinstava koji gledaju Arenu povećati.

- Imamo odličnu saradnju i sa nemačkim i austrijskim operaterima. Takođe, postoji i Arena Cloud, aplikacija koja ima već oko 15 hiljada korisnika , i veoma je atraktivna kod ljudi koji žele i da na telefonu ili tabletu žele da gledaju utakmice - kaže Lučić.

Foto: TV Pink Printscreen

Dodaje da je Apolon jedna vrsta balkanskog Netfliksa, i da pruža mogućnost da za vrlo povoljnu pretplatu gledate uvek oko 10 hiljada različitih naslova.

- Uz MTS paket, vrlo povoljno naši gledaoci mogu da isprate sve domaće i strane serije i filmove - ističe Lučić.

Takođe, dodaje sa Televizijom Pink imaju jedinstven projekat da u narednih par godina naprave 52 filma.

Autor: