AKTUELNO

Prvi čovek TV Pink Željko Mitrović je gostujući u emisiji "Pravi ugao" na RTV-u objasnio Savu Manojloviću iz "Kreni-promeni" kako stoje stvari kada je reč o emitovanju rijaliti programa.

Naime, Manojlović i njegov pokret tvrde kako se propagira nasilje zbog čega žele da oduzmu Pinku nacionalnu frekvenciju. Mitrović ističe kako se nasilje nikada ne vidi uživo u programu s obzirom na to da se slika i ton tokom napetih situacija bluruju i bipuju.

Foto: TV Pink, RTV Printscreen

Vlasnik Pinka je kazao i kako postoje ljudi i robotika koji 60 sekundi ranije bluruju i bipuju kritično dešavanje, pre nego što se ono emituje u programu. Mitrović je kazao i kako postoje 4 kanala Zadruge koji se emituju preko kablovske i koji se plaćaju mesečno 10 evra.

Foto: TV Pink, RTV Printscreen

Na nacionalnoj frekvenciji se ne emituje ništa što je u suprotnosti sa Zakonom. Ne dešavaju se te stvari. Imamo četiri strima koji se emituju preko kablovske i plaćaju se. To prate i portali, koji to prenose, pa ispadne kao da je emitovano na televiziji, ali nije. To završi na internetu. Bipujemo i blurujemo 60 sekundi pre emitocvanja, a ovo što Savo priča, to je kameno doba. Mi imamo robotiku koja reaguje na ključne reči i takve stvari se ne emituju na nacionalnoj frekvenciji - rekao je Mitrović.

Foto: TV Pink, RTV Printscreen

Ističe da živimo u 2022. godini, da je tehnologija naporedovala i da svuda u svetu postoje rijalitiji na nacionalnoj frekvenciji.

Foto: TV Pink, RTV Printscreen

Ko vama traži da ukinete rijaliti? - zapitao je Manojlović, čija peticija upravo to traži.
Pa, Vi! - odgovorio mu je Mitrović.