AKTUELNO

Tijana Mandić podelila je na društvenim mrežama svoje iskustvo kada su tri džeparoša pratila čoveka. Ona je skrenula u sporednu ulicu za njima i brzo reagovala.

Korisnica društvene mreže Instagram sa svojim pratiocima je podelila situaciju u kojoj se našla kada je osujetila džeparoše u svojoj nameri.

Vraćala sam se iz pošte kroz Bulevar kralja Aleksandra i primetila da grupa mladića prati čoveka, osvrću se, jedan pokazuje na njegovu torbicu. On je skrenuo u Kumanovsku, oni za njim, pa tako i ja - počela je Tijana sa prepričavanjem objašnjavajući da je gurala kolica sa bebom i da je morala brzo da reaguje i smisli kako da pomogne:
Videla sam da mu se prvi približava i ubrzavaju hod. U trenutku kada sam zaustavila čoveka, prešli su odmah ubrzavajući korak na drugu stranu ulice.

Naime, ova Beograđanka je pozvala čoveka kog su hteli da opljačkaju rečima "Izvinite, gospodine, samo jedno pitanje" i tad su ovi džeparoši odustali od svoje namere jer je ovaj čovek primetio grupicu koja ga prati.

Foto: Instagram.com/flawless_mess_

Kako osujetiti namere džeparoša:

- Koristite telefon - Nemojte ulaziti sa njima u fizički sukob - Nemojte dozvoliti da osete strah - Vrištite koliko god možete da privučete pažnju okoline

Foto: INSTAGRAM.COM/FLAWLESS_MESS_

Autor: J.Đ.