AKTUELNO

Skrivena od očiju prolaznika jedna krivina u ivanjičkom selu Pećine već duže vreme zadaje probleme meštanima ovog sela koji ne znaju kome da se obrate za pomoć. Naime, ovo mesto stecište je tajnih ljubavnih susreta posle kojih ostaju velike količine smeća.

Čuvena ljubavna krivina u selu Pećine odavno je poznata kao tajno sastajalište ljubavnika. Ali to meštanima ovog sela ne bi toliko smetalo da parovi za sobom ne ostavljaju ogromnu količinu smeća.

Foto: Printscreen TV VESTI

- Svako jutro ovde ima i po tri četiri auta... i jutro i veče i stalno - kaže Miladin Poledica, meštanin ovog sela.

- Tu ima uveče i po deset automobila nekada, i te papire neće da stave u kesu i bace u kantu nego bacaju ovde - kaže Rade Bogdanović.

Goranu Zlatiću ova krivina tik je uz kuću i kako kaže pokušavao je da sam očisti otpad ali sve se ubrzo vraćalo na staro.

Foto: Printscreen TV VESTI

- Čistio sam to nekoliko puta kao što znaju komšije sa mašinama o svom trošku. Čistim tu zategnem i kad malo prođe opet sve po starom, ja jedino da se bijem tu i dežuram, šta drugo da uradim - kaže Goran.

Ljubavnici, kažu meštani,su sve slobodniji pa ih često zatiču i u svojim imanjima, a tu su i u jutarnjim satima.

- Ja imam troje ženske dece koja svakodnevno tu prolaze. Stalno treba da se svađam i raspravljam sa njima i ne znam šta drugo da radim - žali se Goran.

Meštanima sela Pećine sve ovo već je dozlogrdilo, a razmišljaju da javno objave fotografije onih koji ovde svraćaju, međutim pojavio se i novi problem, ovde bacaju otpad i koji nisu tu zbog ljubavi.

Foto: Printscreen TV VESTI

- Ma samo da se reši da trojicu uhvate, da se slika broj kola i pošalje policiji koja će da ih nađe i to kada se pročuje više neće dolaziti niko- predlažu meštani.

Meštani Ivanjičkog sela kažu da bi na jedno oko možda i zažmurili zbog onoga što se dešava pod okriljem noći ali je ono što ne mogu da oproste je to što ti ljubavnici za sobom ostave ogromnu količinu smeća, pa im poručuju da sledeći put kada budu došli ovde da se vole obavezno za sobom pokupe smeće jer će im u svakom slučaju biti mnogo ugodnije u zelenilu i čistoj prirodi.

#Selo Pećine

#ljubavna krivina