AKTUELNO

Mirela J. (41), koja je nestala pre dva dana u beogradskom naselju Stepa Stepanović, pronađena je danas oko 15 sati.

Njen brat Miloš je rekao da je vozilom Hitne pomoći prevezena u bolnicu.

Mirelu Josipović pronašli su prema navodima Espresa beogradski policajci kako bez svesti sedi u svom automobilu na parkingu na Bulevaru kralja Aleksandra. Navodno je pronađena u blizini mesta gde žive njeni roditelji, a porodica je više puta prolazila pored automobila i ništa nije primetila. Nije poznato koliko dugo je bila u nesvesti, a sumnja se da je popila nešto od lekova.

Nestanak su prijavili članovi porodice koji su otišli do njenog stana jer se nije javljala na telefon i zatekli otključana vrata. Nije bilo ni njenog "nisan kaškaija".

- Telefona nema, auta nema, to nikako ne liči na nju jer je veoma odgovorna osoba, uvek nam se svima javljala, bila dostupna, zaključavala je stan, a sada smo zatekli da je otključan - rekao je ranije Miloš za portal Espreso.

Mirela prema njegovim rečima ima dete koje ima 13 godina i koje nikada ne bi ostavila, a prvi signal da nešto nije u redu bio je nedostupan telefon.

- Bila je razvedena, dete živi sa njom, ali je sada bilo kod oca nekoliko dana. Poslednji put se čula sa majkom i nakon toga je postala nedostupna. Može da napusti sve nas, ali ima dete od 13 godina i njega sigurno nikada ne bi napustila. Njen posao je vezan za telefon, porodica, uvek je bila dostupna i nema taj luksuz da dozvoli da bude nedostupna što je prvi signal bio da nešto nije u redu - zaključio je Miloš.

Autor: