AKTUELNO

Vlasnik Pink Media Group Željko Mitrović je ekskluzivni gost voditeljke Jovane Jeremić u današnjem vikend izdanju najpopularnijeg jutarnjeg programa "Novo jutro"

Ovih dana je velika histerija u Hrvatskoj, između ostalog i zbog tebe. Evo kako Hrvati izveštavaju o tebi - najavila je prilog Jovana o PFI Studios u Šimanovcima, gde voditelj sa hrvatske emisije televizije nabraja uspehe ovog studija, a zatim najavljuje prilog Marine Brcković, koji je sniman upravo o studiju u Šimanovcima

- Meni je ovde najsimpatičniji moj dugogodišnji prijatelj Turča, koji kaže: "Šteta što nemate studio, mi volimo konkurenciju". Malo je bio ciničan, ali dobronameran. To je jedan od najvećih studija na svetu, ne u Evropi. Sad sam deo kapacatitet odvojili i prvi put za televizijske namene, naveo je Mitrović.

Foto: TV Pink Printscreen

Studio "Leonardo" će biti vidljiv u ovoj sezoni u novim emisijama, "Hit Tvit" snimamo u Šimanovcima i još nekoliko projekata. "Leonardo" je svemoguć. Od digitalne publike, praćenja pokreta, u njemu možete sve... Sve se radi u realnom vremenu, ogromne rendering farme, superkompjuter koji se sastoji od 50 mašina... Biće mnogo vizuelnih iznenađenja - naveo je Mitrović.