AKTUELNO

Novinar Marko Đedović poručio je Baki Prasetu da se ne nervira, jer će na poligrafskim ispitivanjima moći da govori o svemu - rođendanu, seksualnom zlostavljanju i uznemiravanju maloletnica, a posebno o tome kako od Google-a prima pare.

- Pošto čujem da se Prase raspitujeokolo vezano za rođendan i ne negira da je istina ono što ja govorim već se pita odakle JA to znam. Imam samo da mu poručim da se ne nervira, imaće poligrafskih ispitivanja pa neka tamo odgovara na pitanja o rođendanu, seksualnom zlostavljanju i uznemiravanju maloletnica, a posebno na pitanja na koji je način od Google-a prima pare, kao poreski obveznik Srbije, kako prima pare od youtube agregatora i da li je uzimao i na koji način keš od jutros navedenih sponzora u Novom jutru - naveo je Đedović u objavi na Instagramu.

Foto: TV Pink Printscreen

Nek nam objasni ove stvari jer ako nije prijavio, a nije, novac potpada pod kategoriju UTAJA POREZA PRVOG STEPENA, istakao je Đedović.

Foto: Instagram.com/djedovicmarko_

- Što se mene tiče kako svedoka, uvek sam spreman da da ma izjavu o svim saznanjima kojima raspolažem i da zajedno sa njim idem na poligraf gde bih i potvrdio sve moje navode! Koliko znam pored državnog tužioca i glavnog procesa Baka Prase, imaće još dvadesetak krivičnih tužbi od kojih su neke podnete već u prošli petak - dodao je Đedović.