AKTUELNO

Numerolog Vesna Virgo Perić kaže da se sa Veličkovićem upoznala pre petnaestak godina

Poznati srpski astrolog Dušan Veličković iznenada je preminuo u šezdesetoj godini života, dok je plivao u bazenu u jednom beogradskom velnes-centru.

Pored porodice, tragičnu vest o smrti dobro poznatog tumača zvezdanih uticaja najteže su primile njegove prijateljice astrolog Ružica Kralj i numerolog Vesna Virgo Perić.

Numerolog Vesna Virgo Perić kaže da se sa Veličkovićem upoznala pre petnaestak godina i da će ga se zauvek sećati po šali.

– Njegov broj je bio 292, a moj 731, pa kada se vidimo, on mi kaže: „Gde si jedinice?” Ja se našalim i odgovorim: „Ti si uvek posle mene, iako si u medijima glavni, jer te svuda ima.” Mnoge kolege su mu zamerale što je toliko prisutan u medijima, što njima ne daje prostor… Dušana su mediji voleli. Uvek je svima voleo sve da učini. Nebrojeno puta me je odvezao kući. Bio je obrazovan i kulturan čovek, veoma posvećen porodici, veliki profesionalac i džentlmen. Gde god da je bio, Dušan je pričao samo o ženi Bojani. Pošto je ona u horoskopu Riba, Dušan se šalio govoreći: „Moja supruga je riba, u svakom slučaju”, „Ceo život sam tražio ribu i našao” – priča Virgo Perić.

Ona je uverena da je Veličković predosetio svoju smrt, jer je bio Vodolija, a jedna od karakteristika tog horoskopskog znaka je intuitivnost.

– Petak, dan u kome je on umro, bio je dan u Veneri, a toga dana Dušanov lični bioritam je bio u Marsu. To je planeta moći, finansija, ali i smrti. Čim sam čula da je umro, pogledala sam njegov horoskop i videla da je taj dan imao više energije koju mu je dao Mars, a pošto je želeo da je utroši, otišao je na bazen. Njegovi aspekti su govorili da smrt može da mu se desi – priča Virgo Perić.

Ona kaže da je Veličković stalno imao problem sa visokim pritiskom.

– Znala sam da će mnogi isto da pitaju – kako je gledao drugima, a nije znao za sebe… Uostalom, svi moramo umreti. Ja sam uverena da je Dušan to znao, ali da nije hteo da razmišlja u tom pravcu. Verovatno je kao svaki pozitivac smatrao da je život lep i da dan treba iskoristiti za nešto dobro i otišao je u spa-centar – zaključuje Virgo Perić.