AKTUELNO

Pojačan intenzitet saobraćaja uoči vikenda je očekivan

Petak popodne u Beogradu dovoljno je stresan za većinu učesnika u saobraćaju, još kada se tome dodaju i loši vremenski uslovi poput kiše i jakog vetra, velike gužve i kolapsi su zagarantovani gotovo širom čitavog grada.

Pojačan intenzitet saobraćaja uoči vikenda je očekivan, a u ovom trenutku most Gazela zakrčen je iz oba pravca pa se stvaraju saobraćajni čepovi u kojem automobili bukvalno mile.

Nešto bolja situacija je na Brankovom mostu, gde je veći broj vozila primetan samo iz smera ka gradu, dok je Autokomanda u potpunosti prohodna.

Foto: printscreen/naxi kamere

Saobraćajna gužva primetna je i na Slaviji, a kiša koja trenutno pada dodatno usporava prohodnost.

Slična situacija snimljena je i na Pančevačkom mostu.

Iako je za sada daleko od kolapsa, ovakve situacije u gradu zadaju glavobolju svima koji planiraju da krenu negde, pa su neki od njih svoje muke podelili i na društvenim mrežama.

Foto: printscreen/naxi kamere

Ako je suditi prema upozorenju meteorologa na obilne kiše i lokalne nepogode slična situacija mogla bi da potraje čitavog vikenda, pogotovo kada se uzmu u obzir svi događaji planirani za sutrašnji dan. Na snazi će biti promene u režimu saobraćaja vozila javnog prevoza, ali i zatvaranje određenih ulica.

Autor: