AKTUELNO

Nakon brojnih činjenica koje su prikazane u dokumentarnom filmu "Internet nasilje 1. deo Baka Prase", vlasnik Pink media grupe Željko Mitrović odlučio je da proveri i kakav je stav građana o Bogdanu Iliću, poznatom kao Baka Prase.

Saša Milovanović, urednik "Srpskog telegrafa" kaže da je Baka Praze zaglibio toliko, da iz blata, u koje se uvalio više nikako ne može da izađe.

Foto: TV Pink Printscreen

- Jurila se lisica, a isterao se vuk. Naši novonari su došli do saznanja da su Bakini prijatelji pokušali da reketiraju Željka Mitrovića. Ta ekipa radi sa kešom, i njemu naplaćuje preglede. Oni peru novac na taj način. Ta ekipa je opasna, i vezana je za bosansko podzemlje. Ista ekipa radi i sa Bubom i Džalom - rekao je Milovanović.

Oni su do Bogdana Ilića došli tako što su mu obećali da će mu davati keš od pregleda, rekao je Milovanović.

Foto: TV Pink Printscreen

- Sve što vidimo, njegove lamburdžinije, stanove i ostalo plaća sa 120 evra mesečno, a sam se izdao da za lamburdžini daje 6.000 evra mesečno, samo za gorivo. Ako se pravda bude sprovodila nad njim, kao nad bilo kim ko je utajio porez, onda samim tim, za ove milionske iznose, on treba da odgovara - dodao je Milovanović.

Kako je istakao, i sam je protiv Bake Praseta podneo 6 tužbi, dodajući da se nada da će pravda u slučaju Bogdana Ilića, biti zadovoljena.

Izneo je 47 uvreda protiv mene. Mislim da je bitno da se ova priča istera do kraja, s obzirom na to da ovakva priča nije dopustiva - zaključio je Milovanović.

Milovanović dodaje da je Ilić takođe i ženomrzac, čemu svedoči ugovor koji je potpisao sa devojkom sa kojom je bio neko vreme.

Foto: TV Pink Printscreen

Uzeo ju je na ugovor, i ona njemu plaća reket. Poznata je zbog njega. Imate emotivnu vezu sa devojkom koju rentate. To je tužna priča mladog čoveka - kaže Milovanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemanja Velikić, urednik i novinar na televiziji Pink kaže da na televiziji Pink ne postoje nikakve kamere, o kojima Bogdan Ilić priča.

- Negde bih ja ovo sve sublimirao u rečenici da agresija rađa agresiju. Sve ovo je krenulo od čoveka sa jutjuba. On je 2019. godine bio gost na našoj televiziji. Njemu je sve bilo dozvoljeno, i kod tebe je bio pozvan. Vređao je i koleginicu Irinu Vukotić. Meni je to nedopustivo - kaže Velikić.

Kod Željka vidimo samo argumentovane napade. Željkova retorika je dobro poznata ljudima koji ga znaju, dok Baka nije svemu tome dorastao, dodao je Velikić.

Foto: TV Pink Printscreen

- Baka ide lično, i toliko nisko da u sve uvlači članove porodice. Ako smo javne ličnosti, ne znači da smo javna dobra. Naše porodice nisu javne ličnosti. Ne možemo na taj način da se branimo - objašnjava Velikić.

Darko Obradović iz Centra za stratešku analizu istakao je da je Baka Prase oko sebe okupio decu, koja predstavljaju njegovu armiju.

Foto: TV Pink Printscreen

- Dogodiće se katastrofa. Vreme je da nadležni organi reaguju po tom pitanju - naveo je.

Kako kaže, u pitanju su jednostrani napadi, i vređanje.

Autor: