AKTUELNO

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase još jednom je pokazao da je kukavica. Iako je prihvatio nije se pojavio na poligrafskom ispitivanju u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

Vlasnik Pink Media Group Željko Mitrović je puna dva sata čekao Ilića na dogovorenom potencijalnom poligrafskom ispitivanju.

Foto: TV Pink Printscreen

- Juče sam mu poslao poruku da je to danas u 12 sati. Nije se pojavio kukavički, siledžijski kao što je uobičajeno za njega. Nije se udostojio ni da odgovori iako se javno definisao kao neko ko će se vrlo rado odazvati i on je predložio uslove - da Tužilaštvo postavi njegovih pet pitanja meni, a ja da postavim njemu. Ja sam prihvatio, rekao sam da sam spreman da odgovorim na sva njegova pitanja - navodi Mitrović.

On je dodao da pitanja na koje je trebalo da odgovori Ilić nisu ni bila toliko teška.

- Da li je uzimao keš od klijenata i da li je to prijavljivao i da li je tako utajio porez? Da li je novac od jutjuba koji je dobijao prijavljivao i plaćao porez na dohodak građana? Treće - da li je sa mnogo maloletnih lica spavao? On je odrastao čovek, ima 27 godina, to je pedofilija u zakonskom smislu i tu nema nikakvih dilema i četvrto pitanje je veoma značajno - da li klipovi sa uzimanjem kokaina su bili deo dogovora sa kriminalnim klanom za afirmaciju i širenje tržišta u populaciji mlađoj od 18 godina. Taj klip nema nikakvih ograničenja, bez obzira da li je to bio kokain ili šećer, on je taj klip nazvao kako se čovek oslobađa od depresije čime je direktno slao poruku. Čovek kad ima 18 godina može da radi šta hoće, može da se drogira, ali ne može da šalje poruku deci je to način kako se čovek oslobađa od depresije - istakao je Mitrović.

Kako je rekao, peto pitanje je džoker pitanje jer važno za dalji tok istrage i on njemu zbog toga ne želi da govori.