AKTUELNO

Branka 'Blek Rouz' suočila se sa neverovatnom činjenicom da posle 30 godina taksista od nje traži procenat, tako što uslovljava dovoz stranaca u njen striptiz klub i traži da pored paprene cene vožnje njemu bude isplaćena i ulaznica u klub.

U suprotnom kaže da će svesno, ikako gosti insistiraju da dođu u njen klub voziti ih na adresu suparničkog lokala.

- Beograd je svetska metropola i poznat je kao izetan grad, atrakcija za strane turiste koji dolaze oragnizovano zbog noćnog provoda. Moj klub je jedinstven i predstavlja jednu turističku atrakciju u Beogradu - kaže Branka za Novo vikend jutro kod Jovane Jeremić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ugrožena sam posle skoro 30 godina rada. U ovoj struci radim pošteno, nisam radila u doba korone, zaključara sam svoj klub, pošteno plaćala račune, kod mene nema prostitucije i upotrebe narkotika. Moramo naći način da komunalne službe uvedu red u taksi službu. Ja sama sa tim ne mogu da se borim sa tim. Meni je sada ugrožen posao.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je objasnila, dobila je negativne recenzije u kojima se navodi da udruženo sa taksi mafijom naplaćujem ulaznice, a ulaz je besplatan.

- Suparnički klub je ponudio taksistima da kada traže moj klub strance voze u njihov gde će im naplatiti ulaz i taksiti će za to dobiti novac - objasnila je Branka Blek Rouz.

Advokat Strahinja Milovanović navodi da Beograd zbog pojedinih taksista dobija negativan publicitet.

- Smatram da saobraćajna policija i inspekcija mogu da utiču da ne dolazi do ovakvih situacija. Oni vrše prevaru naplaćujući basnoslovne cene karata koje ne postoje - navodi Milovanović.

Autor: