AKTUELNO

U Srbiji će jutro biti hladno, ponegde slab prizemni mraz i magla ili niska oblačnost, a tokom dana pretežno sunčano i toplije, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije.

Vetar će u većem delu zemlje biti slab, zapadni, u planinskim predelima istočne Srbije umeren do jak, tokom dana u slabljenju. Najniža temperatura kretaće se od jedan do sedam stepeni, najviša od 16 do 19 stepeni Celzijusa.

U Beogradu će sutra ujutro biti hladno, u pojedinim delovima magla ili niska oblačnost, a tokom dana pretežno sunčano i toplije. Vetar će biti slab, zapadni. Najniža temperatura oko šest, najviša oko 18 stepeni.

U Srbijji će narednih sedam dana biti promenljivo s čestim prolaznim naoblačenjima s kišom, na planinama sa snegom uz količinu padavina koja će biti značajno manja nego prethodnih dana. U petak će biti najtopliji dan s maksimalnom temperaturom od 20 do 23 stepena.

U Beogradu se previđa slično vreme u istom periodu.

Biometeorološka prognoza za četvrtak, 26. oktobar 2017:

Poboljšanje biometeorološke situacije može doprineti smanjenju tegoba kod većine hronično obolelih. Izvestan oprez se savetuje srčanim bolesnicima i osobama sa disajnim oboljenjima. Meteoropatske reakcije se mogu javiti u vidu poremećaja sna, promenljivog raspoloženja i glavobolje.

#Prognoza

#Vreme

'