AKTUELNO

Snežana Ilić je uz pomoć Liposukcijske dijete uspela da samnji preko 30 kilograma viška. Ona se dobro oseća i kako kaže planira da skine još. Njen cilj je da uz pomoć ove dijete skine 40 kilograma.

Snežana Ilić je posle trudnoće imala 21 kilogram kilaže viška. Taj višak napravio joj je i niz zdravstvenih problema. Ipak, najteže joj je bilo kada kupuje garderobu.

- Najstrašnije mi je bilo kada odem da probam neki komad garderobe, i kada me prodavačica pogleda i odmeri i kaže da nemaju broj za mene - rekla je Snežana Ilić za Pink dodajući da je zbog toga imala strašne komplekse.

Kako kaže, spas je pronašla u liposukcijskoj dijeti jer nakon nje uspela je da samnji kilažu i da stvari promeni na bolje. Ona je sa 97 kilograma koliko je imala uspela da samanji kilažu na 65, a kako kaže, planira da skine još pet kilograma.

Foto: TV Pink Printscreen

Specijalista za liposukcijsku dijetu Kenan Mandra kaže da se ovim problemom bavi preko deset godina.

- Preko deset godina se susrećem sa ženama koje mršave, i nisam čuo rečenicu e sad je savršeno, ne želim više, svaka žena želi još, svaka žena želi bolje i tako i treba. Žene treba da se osećaju i izgledaju kako one žele a ne kako mi sa strane mislimo da izgledamo - kaže Mandra i dodao:

- Imate jedan savršen primer žene koja je sa 97 kilograma kilažu smanjila na 60 i nešto. Četrdest kilograma postaviti sebi kao cilj je zaista vredno hvale - kaže Mandra.

Mandra je rekao da Liposukcijska dijeta funkcioniše na principu da natera telo da se hrani vlastitim masnim rezervama i dodaje da je i posle ove dijete sačuvana mišićna masa, a da je telo nutritivno i energetski zadovoljeno.

- Kod svake dijete kada ulazite u nekakve restrikcije telo pati, zato što ste u stanju krize, nešto ste mu uzeli i telo kada se završi sa dijetom pokušava da se vrati u prvobitno stanje, odnosno da sanira štetu nastalu gubitkom kilograma. Nastane jo jo efekat i telo onda za narednu krizu pripremi nove rezerve kako ne bi bilo takvih situacija ponovo - kaže Mandra.

#Kenan Mandra

#Liposukcijska dijeta