AKTUELNO

Ministar privrede Rade Basta sastao se sa direktorom Olimpijskog centra Jahorina Dejanom Ljevnaićem koji mu je pružio snažnu podršku u akciji ŽENE SU ZAKON.

„Kada podrška za institucionalno poboljšanje položaja žena preduzetnica i majki troje i četvoro dece dolazi od čoveka koji je više puta proglašen za privrednika godine, onda je to veliki podstrek da se još više i energičnije bavim ovim pitanjima. ŽENE SU ZAKON je akcija koja zaslužuje pažnju svih nas“, poručio je Basta na sastanku sa Ljevnaićem koji je, kako je istakao ministar, njegov drug iz Srednje škole unutrašnjih poslova „Pane Đukić“ u Sremskoj Kamenici.

Ljevnaić je zahvalio ministru Basti na gostoprimstvu i velikoj želji da promeni položaj žena preduzetnica u našem društvu.

„Sa takvom energijom rezultati sigurno neće izostati“, poručio je direktor Olimpijskog centra Jahorina.

Ljevnaić je završio policijsku akademiju u Beogradu, a nakon toga i specijalističke studije na Fakultetu političkih nauka.

Od 1997. godine do 2008. godine radio je u MUP-u Republike Srbije, a od 2008. godine u Javnom preduzeću "Skijališta Srbije", najprije kao izvršni direktor, a nakon toga i kao generalni direktor.

U avgustu 2017. godine postao je prvi čovek Olimpijskog centra Jahorina.

#Rade Basta