AKTUELNO

Stefan Stojanović, 11-godišnji dečak koji je ranjen na Badnji dan nedaleko od Štrpca, otpušten je danas iz bolnice u Gračanici na kućno lečenje, a njega su dočekali drugari iz škole i komšiluka uz skandiranje i zagrljaje.

Foto: TV Pink Printscreen

Bosiljka Stojanović, Stefanova baka, zahvalila se svima na pomoći, i kroz suze kazala da je zahvalna Bog što joj je unuk živ.

Foto: TV Pink Printscreen

- Zahvalni smo Bogu što je dete ostalo u životu i svim dobrim ljudima koji su nas posetili i pomogli, podržali. Zahvalni smo što je živ i što je došao kući - kazala je Bosiljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Teodora Ljubisavljević, Stefanova sestra, kazala je da im je Stefan dolaskom kući vratio osmeh na lice.

Foto: TV Pink Printscreen

- Moja porodica, ja, kao i svi najbliži bili smo jako uplašeni i u šoku zbog svega što se desilo. Možda nismo dali ni adekvtne izjave,jer ni jedna slika ni reč, ne mogu da objasne naše osećanje, koliko smo bili tužni i potrešeni. Dana su osećanja pomešana od sreće do tuge, ali smo zahvalni što je Stefan živ i zdrav,i što se vratio kući. Vratio nam je osmeh na lice,iako smo i dalje u šku zbog čitave situacije, jer najradosnji praznik nismo proslavili kako treba - kazala je Teodora.

Foto: TV Pink Printscreen

Na Badnji dan u ruku je ranjen i Miloš Stojanović, koji je pre nekoliko dana pušte na kućno lečenje. Kako je kazao Miloš, danas je imao lekarsku kontolu u Gračanici.

- Hvala Bogu povreda je dobro, ruka je dobro. Danas je i Stefan izašao iz bolnice. Nadam se da ćemo što pre da se oporavimo i da se vratimo normalnom životu - poručio je Miloš.

#Kosovo i Metohija

#Stefan Stojanović