AKTUELNO

U Gočkoj ulici na Petlovom brdu u Beogradu stanari jedne zgrade već skoro mesec dana trpe teror bahatog komšije koji je prvo izdao svoj stan, a zatim se preselio u hodnik.

Naime, komšije iz dvadesetak stanova kažu da su veoma uplašene, pogotovu noću...

Foto: TV Pink Printscreen

- Tu niko više ne sme da izađe, da otvori vrata, svi su postali toliko bojažljivi, gledam ljude koji su za mesec dana smršali do te mere, jer vam neko dolazi satarom na vrata - ovako za TV Pink počinje svoju priču Svetlana Marinković, upravnica zgrade, i jedina koja je smela da stane pred kamere.

Foto: TV Pink Printscreen

Iako su se devojke napustile iznajmljeni stan, strah nije napustio ostale stanare, jer nemilim scenama nema kraja.

Foto: TV Pink Printscreen

- Krenuo je i dalje sa nasiljem.. jutros je obio i ovo stepenište. i satarom juri ljude, on ih napada, poliva pivom, mlati nekim sekačem - navela je Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako kažu komšije, život ovog čoveka krenuo je nizbrdo, nakon što ga je supruga ostavila. Tvrde i da ima mnogo krivičnih prijava, kao i da je upao u novčane probleme.

Foto: TV Pink Printscreen

- Pri tome on je uhvaćen u krađi par puta u ovim oklonim marketima, upada ljudima u dvorišta, poznat je policiji. MUP uradi svoj deo posla, ali ga tužilaštvo pusti, oni verovatno nemaju dovoljno dokaza da ga zadrže - dodala je Marinković u razgovoru sa novinarom TV Pink Srđanom Kuvekalovićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Čovek koji je zagorčao život svim stanarima, prema njihovim rečima, odbija svaku vrstu pomoći, a oni se pitaju samo jedno - ima li spasa od komšije iz pakla.