AKTUELNO

Malo je reći da je priča jedne Nišlijke (19) o tome šta joj se desilo u jednom klubu u Beču šokantna.

Naime, devojka je rekla da je u Beč otišla turistički. U austrijskoj prestonici izašla je u klub, gde joj se dopao jedan momak. Ture pića su se okretale i desio se prvi poljubac, drugi, a on joj je ponudio da ostatak večeri provedu u njegovom stanu, što je ona odbila.

Ipak, dao joj je vizit kartu, za slučaj da se predomisli. Po povratku kući, u Srbiju, primetila je da joj po uglovima usana izlaze bele afte. U početku nije pridavala veliki značaj tome, misleći da je samo pad imuniteta, međutim, stvar je uzela maha i cela usta, brada, grlo bilo je prepuno čudnih belih plikova. Shvatila je da mora hitno da se javi lekaru i u lokalnom domu zdravlja uradila je briseve.

Dan nakon lekarskog pregleda, desio se šok i za devojku i za njenu porodicu. U kuću im je upala policija, počela sa pretresom, prevrćući svaki predmet, a nikome nije bilo jasno otkud policija kod njih, jer svi znaju da je ona bila divna ćerka. Policajci su im rekli da su dobili hitan poziv iz Doma zdravlja, ali pošto nije podigla rezultate, nesrećna devojka nije znala o čemu je reč.

- Rezultati su pokazali da ono što se nalazi na tvojim ustima jeste bakterija koja se prenosi sa leševa - saopštili su joj. Bila je u šoku i danima nije mogla da dođe sebi.

Bečku policiju okrenula je niška i naložila pretres stana dotičnog mladića, kog su lako pronašli na osnovu vizitkarte koju je nekrofil prethodno dao u klubu. Potom je usledio šok i za tamošnje organe reda koji su pronašli tri leša u stanu. Devojci koja je podelila ovu priču, samo je prošla jeza kroz telo. Shvatila je da je ona mogla da bude sledeća.

#Austrija

#Beč

#Nišlijka

#Odmor