AKTUELNO

Na auto-putu E-763, u tunelu Šarani, zbog radova na rehabilitaciji kolovoznog zastora u desnoj cevi, do 30. maja saobraćaj se odvija dvosmerno u levoj cevi tunela Šarani, saopštilo je danas JP "Putevi Srbije".

Auto-put E-75, petlja Pojate - petlja Ražanj, ka Nišu, radovi na zameni zaštitne ograde u razdelom pojasu, u desnoj kolovoznoj traci, do 31. maja.

Za saobraćaj je zauzeta preticajna saobraćajna traka, dok se saobraćaj odvija voznom saobraćajnom trakom.

Auto-put E-75, petlja Ražanj - petlja Aleksinački Rudnici, u smeru ka Beogradu, u toku su radovi na pojačanom održavanju do 31. maja.

U zoni radova, saobraćaj se preusmerava u suprotnu traku na dvostrano odvijanje (smer Beograd-Niš), u dužini od 4,5 km.

Auto-put E-75, petlja Trupale - petlja Niš Jug, smer ka Vranju, radovi na rekonstrukciji mosta i zameni elastične odbojne ograde do 10. maja do 16 časova. Za saobraćaj zatvorena zaustavna saobraćajna traka u dužini od 1.200 m.

Auto-put E-75, u zoni petlje Trupale, smer ka Nišu, radovi na rekonstrukciji mosta do 30. juna.

Saobraćaj je preusmeren iz desne kolovozne trake u levu kolovoznu traku na tehničkom službenom prolazu, i odvija se dvosmerno ponovnim preusmeravanjem vraćati u svoj redovan tok.

Zbog izvođenja radova na mostu, za saobraćaj je zatvoren opštinski put ispod auto-puta, a saobraćaj se preusmerava na lokalne puteve.

Prema informacijama Uprave granične policije u 7.30 časova:

- na graničnim prelazima Gradina i Batrovci, na izlazima, zadržavanja za teretna motorna vozila je 60 minuta,

- na graničnom prelazu Šid, na izlazu, zadržavanja za teretna motorna vozila je 120 minuta.

Autor: