AKTUELNO

Celu Srbiju potresla je tragedija koja se u sredu dogodila u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, a tim povodom oglasio se i najbolji srpski košarkaš Nikola Jokić. Nakon toga usledilo je još jedno masovno ubistvo u Mladenovcu, a sada se oglasila i Jokićeva supruga Natalija, koja je otkrila koliko joj teško palo to što se dogodilo.

Dvustruki MVP najjače košarkaške lige na svetu je medijima u Denveru rekao da se tako nešto nikada nije dogodilo u njegovoj zemlji, niti da je moglo da se pomisli da bi moglo da se dogodi.

Dok je naša zemlja zavijena u crno zbog izgubljenih mladih života u danima za nama, oglasila se iz Amerike i Natalija Jokić, supruga našeg košarkaša, kojoj je kao i svima teško palo sve što se izdešavalo.

Ona je na svom Instagram profilu objavila dve poruke koje slamaju srce.

,,Ćutaću za mame koje sada vrište, jer im se srućio ceo svet".

"Ćutim! I molim se da Bog podari svim mamama da prežive dane pred njima jer će svi drugi pričati" - objavila je Natalija koja je 2021. godine postala majka devojčice.

Dan ranije, njen suprug reprezentativac Srbije Nikola Jokić je izrazio žaljenje zbog svega kroz šta porodice stradalih prolaze u ovim trenucima i imao je jaku poruku.

- Mnogo mi je žao zbog sve kroz šta porodice prolaze. U Srbiji se to nikada ranije nije deslilo. Bio sam iznenađen što se nešto tako desilo. Ljudi, deca, svi imaju svoje probleme. Moramo da vodimo računa o svima. Ako neko nije dobro, samo ga pitaj da li je dobro ili ne, možda može da bude od pomoći- rekao je Jokić.

Autor: