AKTUELNO

Pripadnici policije svakodnevno brinu o bezbednosti i sigurnosti svih građana i u saradnji sa nadležnim tužilaštvima rade na rasvetljavanju svih događaja u vezi sa dojavama o postavljanju eksplozivnih naprava u školama.

Pripadnici policije su i danas, nakon dojava o postavljenim eksplozivnim napravama u mnogim školama na teritoriji Republike Srbije, izašli na teren gde sprovode mere i radnje iz svoje nadležnosti.

I u prethodnim danima kada je bilo ovakvih dojava, za koje je utvrđeno da su bile lažne, policija je sve vreme bila na terenu i brinula se o bezbednosti učenika i građana naše zemlje.

- Podsećamo da je od 8. maja pojačano prisustvo policijskih službenika u svim osnovnim i srednjim školama na teritoriji Republike Srbije, kao i u zonama škola, koji sa školskim policajcima preduzimaju mere bezbednosne zaštite - saopštio je MUP.

Pripadnici policije svakodnevno brinu o bezbednosti i sigurnosti svih građana i u saradnji sa nadležnim tužilaštvima rade na rasvetljavanju svih događaja u vezi sa dojavama o postavljanju eksplozivnih naprava u školama i svim drugim objektima.

#MUP Republike Srbije

#dojava o bombama