AKTUELNO

Slobodan Bogdan (36), otac dečaka Patrika (10) kome se trag izgubio u ponedeljak zajedno sa rođakom Antonijom (11), ne gubi nadu i apeluje na sugrađane, ali i sve druge ljude dobre volje da im pomognu u potrazi za dečacima i danas sa njima izađu na Dunav.

Podsetimo, mališani su nestali u ponedeljak popodne, a na obali Dunava kod kajak kluba pronađen je njihov bicikl i patike.

"Molimo sve ljude dobre volje da nam se pridruže. Od ranog jutra krećemo u potragu da pronađemo našu decu, Patrika i Antonija. Ko ima čamce, molimo da izađe na reku, a planirali smo da ih tražimo i kroz šumu. Mesto sastajanja je kod Antonijevog oca Bebija", stoji u apelu obe porodice i prijatelja nestalih dečaka.

Slobodan se zahvaljuje svima koji pomažu u potrazi i uputio je molbu da se što više ljudi uključi u potragu.

-Molim sugrađane koji imaju čamce da krstare Dunavom nizvodno, što više mogu. Molim i pecaroše da ukoliko nešto primete odmah jave - kaže očajni Slobodan.

Kako je za lokalne medije kazao Slobodan u potragu za decom uključili su se i momci iz apatinske marine, kao i Šumska uprava, koji su dali čamac koji neprekidno krstari Dunavom.
On je dodao i da su iz Beograda došlo više ronilaca volontera, a u potrazio pomaže i Somborac i nekoliko Apatinaca koji čamcima i sonarima pretražuje reku.

- Danas očekujem da nam se pridruže i apatinski ronioci, takođe sa čamcem i sonarom, kao i ronioci Žandarmerije, koji juče nisu bili, jer su imali intervenciju na drugom mestu - kazao je Slobodan i dodao:

- Svašta se priča. Da su se udavili, ali i da su oteti. Zbog toga smo oblepili grad njihovim slikama. Molimo ljude da što više dele te fotografije, pa ukoliko ih neko primeti da nam javi. Spremni smo za svaku saradnju, samo da dođemo do dece! Više bismo voleli da verujemo u priču da su oteti, jer su onda živi.