AKTUELNO

Vrdnik, jedno od najlepših vojvođanskih sela, nalazi se u severoistočnom delu opštine Irig i broji nepunih 4.000 stanovnika.

Tiho je i mirno, ali to nimalo ne utiče na njegovu "popularnost" kod brojnih domaćih turista.

Okruženo obroncima Fruške gore, i udaljeno svega pola sata od Novog Sada i oko 60 minuta od Beograda, ovo mesto u poslednje vreme mami sve koji su zainteresovani za provođenje više vremena u prirodi ili, čak, za kupovinu imanja/kuće.

Da li je ova cena nerealna - procenite sami, ali imanje na prodaju upravo u Vrdniku ceni se skoro milion evra, tačnije 978.500 evra.

Ovo je opis oglasa:

"Prodaje se imanje ukupne površine 24.887 m2. Na placu se nalazi prelepa kuća karakteristične arhitekture, zemunica. Imanje je uknjiženo. Gradska voda i struja, pored ima i sopstveni izvor kvalitetne vode, što je idealno za budući kompleks bazena, solarne panele, prelep pogled. Nalazi se na 2 kilometra od predviđenog izlaza tunela kroz Frušku Goru, 5 kilometara do Iriškog venca – staza zdravlja. Isto tako urbanističkim planom prolaziće put pored samog placa koji od Vrdnika izlazi na auto-put".

Dalje se navodi kako je na placu i voćnjak, sa 750 stabala kajsija, 200 stabala šljiva, 30 stabala oraha i 10 stabala trešanja.

"Imanje je idealno za mini turistički kompleks ili etno selo".

Autor: