AKTUELNO

Aerodrom 'Nikola Tesla' Beograd dobitnik je nagrade 'Zvezda u usponu - Jugoistočna Evropa' (Rising Star Airport 2018 - South Eastern Europe), koju dodeljuje internet izdanje časopisa International Transport News sa sedištem u Londonu.

Nagrada je još jedna potvrda kvalitetnog poslovanja i rekordnih rezultata aerodroma "Nikola Tesla", navodi se u saopštenju beogradske vazdušne luke, koja je osvojila priznanje u okviru kampanje "2018 Air Transport Awards".

Nagrade časopisa International Transport News, koje beogradski aerodrom osvaja drugu godinu zaredom, dodeljuju se kao kruna napornog rada, inovacija i dostignuća u oblasti avio-saobraćaja, dodaje se u saopštenju.

Istraživački tim izvršio je nezavisnu analizu rezultata postignutih u proteklih 12 meseci i na osnovu zaključaka dodelio nagrade kompanijama i direktorima koji doprinose stalnom uspehu i napretku avio-industrije.

Pročitajte još: MINISTAR ŠARČEVIĆ ZA NOVO JUTRO: Kvalitet obrazovanja na KiM mora biti isti kao u ostatku Srbije (VIDEO)

#Aerodrom

#Aerodrom Nikola Tesla

#Nagrada

'