AKTUELNO

Željko Mitrović, vlasnik Pink Media Grupe, svojom novom objavom na društevnoj mreži Instagram, napravio je opštu pometnju a sudeći po komentarima podigao je veliku prašinu, kako on to samo ume.

Mitrović je podelio snimak i najavio da će se otisnuti na ulicu kako bi svirao kao ulični svirač u centru Londona, a cilj je da zaradi više od 300 funti za samo sat vremena. A ako bude izguvio Željko će odraditi 30 sklekova na sred Trga u kupaćim gaćama.

Foto: Instagram.com/Željko Mitrović

- Krenuo sam na dvoboj! Kladio sam se da ću za manje od sat vremena u centru Londona, kao ulični svirač zaraditi više od 300 funti! Nezgodno je što ako izgubim, moram da uradim 30 sklekova na sred trga Pikadili i to u kupaćim gaćama! Opremio sam se dobro i verujem da nema šanse da dj Žex izgubi, u stvari ja sam pobedio i ako gologuz budem radio sklekove na sred Pikadilija!, napisao je Mitrović na svom Instagram profilu.

Podsetimo, direktorka zabavnog programa TV Pink, Milica Mitrović juče je na svom Instagram profilu podelila video Željka Mitrovića, kako svira gitaru na krevetu.

Milica je navela u opisu video snimka, da se ona sa svojim suprugom kladila da će on svirati kao ulični svirač na gitari i za sat vremena zaraditi više od 300 funti.

- I tako…pala je velika opklada. Ovaj moj ludi Žeks veruje da će sutra kao ulični svirač uspeti da za tačno sat vremena zaradi više od 300 funti. Ako ne uspe, moraće na Picadiliju da u kupaćim gaćama da uradi 30 sklekova - napisala je Milica.

Autor: