AKTUELNO

Paketići za mališane na onkologiji dar su Srba iz Hrvatske, a ministarMilićević predao ih je načelnici pedijatrije dr Lejli Paripović. NaInstitutu se leče deca sa najtežim oblicima tumora, a koja dolaze iz celeSrbije, ali i Crne Gore i Republike Srpske.

Ministar bez portfelja u Vladi Republike Srbije zadužen sa koordinacijuaktivnosti i mera u oblasti odnosa sa dijasporom Đorđe Milićevićuručio je danas, povodom obeležavanja Srpske nove godine, novogodišnjepaketiće deci koja se leče na odelenju za pedijatriju Instituta zaonkologiju i radiologiju Srbije.

Foto: Kabinet ministra Milićevića/Milica Gajović

-Da su Srbi jedinstveni gde god živeli još jednom su pokazali našisunarodnici koji žive u Hrvatskoj, a koji su me zamolili da uručim njihovudonaciju deci koja se leče na Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije.Hvala svim lekarima ovog Instituta koji se bore za najteže pacijente, aposebno dr Paripović i njenim kolegama sa pedijatrije. Jedinanovogodišnja želja koju sam joj uputio je da u narednim godinama imaju štomanje posla – rekao je ministar Milićević.

Foto: Kabinet ministra Milićevića/Milica Gajović

Dr Paripović upoznala je ministra sa radom pedijatrijskog odelenja naonkologiji i posebno se zahvalila svim donatorima koji se trude daulepšaju praznike mališanima koji se leče na Institutu.

Autor: