AKTUELNO

Direktor i vlasnik Pink Media Group-e Željko Mitrović, nalazi se u Rijadu, gde učestvuje na Sajmu naoružanja, a danas je sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram podelio sjajne vesti.

Naime, u Rijadu, glavnom gradu Saudijske Arabije, održava se sajam oružja na kojem će svoje proizvode prikazati najveći proizvođači oružja u svetu.

- Potpisali smo ekskluzivni ugovor sa RAKAA, najmoćnijom kompanijom za promet naoružanja u Saudijskoj Arabiji! Sadašnjost je vaša PRDC-ju pripada budućnost! - istakao je Mitrović na svom Instagram nalogu.

Mitrović je već prvog dana boravka u Rijadu potvrdio da se nije prevario kada je rekao da ih očekuju sjajni rezultati, istakavši još jednom da je PRDC-ju pripada budućnost.

Foto: Instagram.com/zeljkomitrovic

Podsećanja radi, kompanija PR-DC već uveliko postiže zavidne rezultate, a na nedavno održanom najvećem sajmu vazduhoplovstva u Abu Dabiju, Mitrović je naglasio da su članovi PRDC-ja bili prave male zvezde, jer je najveće zadržavanje bilo baš na njihovom štandu. Serija IKA letelica izazvala je ogromno interesovanje svih izlagača, posetilaca, ali i članova najpoznatije vladarske porodice UAE Bin zajed al Nahjan.

Foto: Instagram.com/zeljkomitrovic

Kompanija PRDC nalazi se na samom vrhu u smislu kvaliteta i cene. Mladi tim inženjera predvođen osnivačem i vlasnikom Pink Media Grup - Željkom Mitrovićem, ostvaruje sve više međunarodnih saradnji, vrednih svakog divljenja.

Autor: